wo 06 mei | Café Salle Jeanne Simons

PLEK 3 @ Salle Jeanne: AFGELAST wegens Corona-maatregelen

De derde van vier woensdagen vol speelplezier voor de (aller)kleinsten! Terwijl (groot)ouders elkaar ontmoeten bij een tasje thee of koffie, spelen kinderen naar hartenlust! Een ontmoetingsplek waar jong én oud zich welkom voelen.
Registration is Closed
PLEK 3 @ Salle Jeanne: AFGELAST wegens Corona-maatregelen

Time & Location

06 mei 2020 09:30 – 22:00
Café Salle Jeanne Simons, Turnhoutsebaan 5, 2100 Antwerpen, Belgium

About the Event

Een pop-up ontmoetingsPLEK waar iedereen zich welkom voelt, waar er naar hartenlust gespeeld kan worden, waar er leuke workshop/lezingen doorgaan, waar je een koffietje kan drinken of een 'gezond' tussendoortje kan eten en kan babbelen met andere ouders terwijl de kinderen spelen of creëren. 

Het speelplezier is gratis. Voor sommige activiteiten vragen we een bijdrage, dit staat er bij vermeld.

Programma onder voorbehoud:

Voormiddag

 - (groot)ouder-kind yoga: An van Namastekids is mama, onderwijzeres én yogadocente voor kinderen. In PLEK geeft ze een sessie (groot)ouder-babyyoga en een sessie (groot)ouder-peuteryoga.

Kom samen met je (klein)zoon, (klein)dochter, pluskindje of petekindje genieten van een klein uurtje pure quality time! Je kan je band versterken door spelenderwijs yoga-oefeningen en ademhalingsspelletjes te doen. We zingen, masseren, lachen en dansen en komen zo tot mentale rust. Je hoeft geen yoga-ervaring te hebben om deel te nemen. Ouder- en kindyoga is toegankelijk voor iedereen die graag met zijn kind, petekind, neefje of nichtje... wil genieten van het samen zijn en het samen plezier maken.  Alles wat je tijdens deze sessie leert kan je ook thuis toepassen.

De indeling ziet er zo uit: 

9u30-10u15: peuters (12 maand tot max 2,5j), er kunnen max 10 duo's deelnemen

10u30-11u15: baby's vanaf 8 weken-12 maand, er kunnen max 10 duo's deelnemen

Wat heb je nodig? Makkelijke kledij, een matje, een dekentje, een kussentje maar vooral je speelkriebels. Heb je geen matje, er zijn er enkele reserve, laat dat dus geen reden zijn om niet te komen.  

Prijs: Basistarief: 8 euro per duo (kind + volw) / kansentarief: 2 euro per duo

Inschrijven voor deze sessies is verplicht en kan vanaf 5 februari door een mailtje te sturen naar takvzw@gmail.com. Vermeld de leeftijd van je (klein)kind en "Namastekids 6 mei". U krijgt dan van ons de betaalinfo, na betaling bent u ingeschreven. Inschrijven kan tot 1 mei. 

https://www.namastekids.be/ 

- sensory games (baby, peuter)

- ontdekken van de speelruimte, koffie, thee en sapjes

Middag

- Lunchen en spelen: Jij kan iets eten en drinken, zonder dat je je (klein)kind op zijn stoel moet houden, spelen, verkennen, rondlopen en ... het mag!

Namiddag

- spelen en ontmoeten (iedereen)

- sensory games (baby, peuter)

- speelmodules vzw TAK (peuter, kleuter)

- fruitstokje maken en rijstwafels origineel beleggen (peuters en kleuters) (kleine bijdrage)

- verven met natuurlijke kwasten en natuurlijke verf (peuters en kleuters)

- dromerige mobiel maken (kleuters)

- vanaf 16u30 een gezonde kindvriendelijke maaltijd. Keuken sluit om 19u.

Avond:

- 16u30 - 19u: gezonde kindvriendelijke maaltijd. 

- 19u30-21u30:  Annick Gernaey van de Wildernij houdt van de natuurlijke pure keuken met een grote liefde voor groenten & wilde planten. Op PLEK komt ze je de basis geven rond het brouwen van gefermenteerde dranken en non-alcoholische dranken, zodat je daarna thuis zelf eenvoudig aan de slag kan. Een lezing voor iedereen die af en toe wel eens iets anders wil drinken dan kraantjeswater of de alombekende (en vaak niet erg gezonde) alternatieven, of die zijn kinderen geen zoete sapjes meer wil schenken maar een gezond alternatief. Na afloop krijgt iedereen een receptenbundeltje en waterkefirkorrels mee naar huis.

Prijs: Basistarief: 10 euro  / kansentarief: 2 euro

Inschrijven voor deze sessie is verplicht en kan vanaf 5 februari door een mailtje te sturen naar takvzw@gmail.com. Vermeld 'Wildernij'. U krijgt dan van ons de betaalinfo, na betaling bent u ingeschreven. Inschrijven kan tot 1 mei. 

 wildernij.blogspot.be www.facebook.com/wildernij 

Share This Event