ma 12 jul. | Babbeltuin

Speel/Bouw/Ontmoet-week

12-16 juli Kom mee spelen, bouwen, ontmoeten.
Registratie is afgesloten
Speel/Bouw/Ontmoet-week

Time & Location

12 jul. 10:00 – 16 jul. 16:00
Babbeltuin, Van Dornestraat 156, 2100 Antwerpen, Belgium

About the Event

Een gratis speel- en bouwweek in Deurne Noord waar je andere ouders en kinderen kan ontmoeten.

Een leuke en stimulerende plaats waar  kinderen in de nabijheid van een vertrouwde volwassene kunnen spelen, samen met andere kinderen. 

We richten ons vooral op (groot)ouders met jonge kinderen (baby, peuter, kleuter, lagere school). Maar iedereen is welkom om mee te komen spelen, bouwen en ontmoeten! Kom even op adem bij een tasje thee en doe mee!

Ook als je weinig of geen Nederlands spreekt, ben je van harte welkom! Spelen en creëren kan ook zonder veel woorden. En we doen sowieso ons best om iedereen te betrekken en welkom te laten voelen.

De speelweek vindt plaats in de Babbeltuin (Van Dornestraat 156, 2100 Deurne) van Buurtwerk Dinamo van 12-16 juli. Telkens van 10-16u. Knutselen, spelen, ontdekken, bouwen, creëren, babbelen,...

Het dagprogramma volgt later. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven, of hou onze FB en Insta in de gaten. Inschrijven is niet nodig, vrije inloop, kom gerust eens "piepeloeren"!

Breng gerust brooddozen mee voor 's middags, wij voorzien ook een gratis gezond vieruurtje en er is water, koffie en (ijs)thee.

Op 18 juli zal op deze locatie ook een picknick plaatsvinden tussen 13 en 16u, georganiseerd in samenwerking met Khabaz. Meer info en inschrijving hiervoor kan je vinden op Khabaz

Registratie is afgesloten

Share This Event