Zoeken
  • TAK vzw

PLEK 1

Hopla! De eerste PLEK zit er op. De bewegingssessies (groot)ouder*baby/peuter met Erika van Dolfijn beleven werden warm onthaald.

De voormiddag en middag waren rustig. Misschien net iets té rustig. Maar PLEK is nieuw, het mag groeien. En dat hoeft niet té snel.

Zo zei ik rond een uur of 1 tegen mezelf. Maar al gauw druppelden ouders en kinderen mondjesmaat binnen en die bleven "plekken". Het werd een gezellige samenkomst.

Veel speelplezier, veel babbels. Leuk!

Op een gegeven moment was het zelfs druk in de speelzaal, maar het bleef gezellig. Wie het te druk vond kon ook even ontsnappen naar het café, waar het opmerkelijk rustiger vertoeven was. Daar werden er groenteballetjes gerold, met zoutdeeg geëxperimenteerd en behoorlijk wat alcoholvrij bier geproefd!

Vanaf 16u30 kon er gegeten worden, en zo werden er buikjes gevuld met gezond lekkers, om daarna vredig op tijd in bed te kunnen.

Dat hoop ik alvast, want mijn kinderen waren toch een tikkeltje overprikkeld. Maar het werd een rustige nacht en ze spreken nu al over "nog een keer".


Bedankt om te komen piepen! <3


Hop naar 1 april!


Vooruitblik op PLEK 2: met baby- en peuteryoga gegeven door An van Namaste Kids, met leuke speelinstallaties van MOES, en hopelijk ook weer veel fijne ontmoetingen. Hopelijk tot dan!


(Maar nu eerst terug wat orde brengen in de chaos van het huishouden hier :))


8 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

BAAS